EXKLUZÍV, ELEGÁNS

A munkatársak megjelenésén sokkal több múlik, mint azt a legtöbben gondolnák – az első benyomás rendkívül fontos, és nem csupán a kollégák, de a cég megítélésének szempontjából is. Egy formaruha tekinthető egy vállalkozás névjegyének, tükrözi annak értékeit, és segíti viselője munkáját. Egy formaruha egyszerre lehet exkluzív és elegáns, kényelmes és praktikus, amit a dolgozók is örömmel, sőt, büszkeséggel viselnek. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy egy cég esetében, mindezt költséghatékonyan kell megvalósítanunk. 6 év tapasztalattal és számos referenciával rendelkező cégünk Önnek is segítségére lesz a tökéletes formaruha kiválasztásában és elkészítésében!

Teljes kivitelezés az ötlettől a kész ruháig

Közkedvelt modellek vagy új formák

Munkáinkra teljeskörű garanciát vállalunk

CÉGÜNK FŐ IRÁNYVONALA EGYEDI TERVEZÉSŰ RUHÁK KIVITELEZÉSE ÉS FORGALMAZÁSA.

Minőségi anyagokból divattervezőnk és stylistunk segítségével készítjük modelljeinket, saját varrodánkban sorozatban, vagy igény esetén egyedileg, méretre szabva. Az ötleteléstől a végleges kivitelezésig, a tervezéstől a méretvételig, az anyagok kiválasztásától a beszerzésig, a gyártástól és logózástól a konfekcióruhák méretre igazításáig az egész folyamatot koordináljuk; mindezt versenyképes árakon, költséghatékony megoldásokat kínálva. Kész modelljeinket személyesen veresegyházi üzletünkben vagy budapesti bemutatótermünkben is megtekintheti. Nálunk a mintadarabok elkészítéséért sem kell extraköltséggel számolnia.

Számos kész modellel és több száz szín- és anyagmintával segítünk az egyedi elképzeléseket megvalósítani az adott trendeknek megfelelően. Formaruházatát cége arculatához igazítjuk, az ötlettől a megvalósulásig levesszük Önről a munka terhét, hogy megtalálja az ideális formaruhát kollegái számára.

Minőségi anyagok

Saját divattervező és stylist

Saját varroda

Teljeskörű koordináció

Versenyképes árak